Kuka, mitä, missä?

Mukavaa kun olet eksynyt sivuilleni! Piparminttutaivas on yhden pippurisen naisyrittäjän yritys, jossa leivonnaiset tehdään sydämellä, aitoja makuja kunnioittaen.

Intohimo leivontaan syntyi jo lapsena, kun seurasin äitiäni keittiössä. Äiti ei koskaan rajoittanut , vaan erehdykset ja oppimiset sai kokea itse. Puhuimme usein, että kun minä kasvan, niin perustamme oman pitopalvelun. Valitettavasti äitini kuoli minun ollessani 11-vuotias, mutta äidin antamat makumuistot jäivät elämään. Pystyn edelleen maistamaan äidin tonnikalasalaatin tai kana-riisilaatikon.

Leipominen ja ruuanlaitto ei koskaan poistunut elämästä ja vuonna 2014 perustin kahvilan Huittisiin, jossa myin omatekoisia leivonnaisia lähiseudun herkkusuille. Tilausmäärien kasvaessa ja kilpailutilanteen kiristyessä kahvila-alalla, päätin 2018 keskittyä täysin tilaustoimintaan.
Tänä päivänä minusta tuntuu, että toteutan minun ja äitini yhteistä unelmaa. Teen työtä, jota me molemmat rakastimme. Parasta työssäni on luoda jotain hyvää ja kaunista. Minua auttavat jaksamaan asiakkaiden ilo ja tieto, että on edesauttanut iloisten muistojen syntymistä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun juhliisi sopiva herkkupöytä!